Dé Birth-Watch geboortemelder

Voor koeien

​De Birth-Watch geboortemelder draagt zorg voor een continue bewaking van uw koe om u tijdig te alarmeren als de bevalling aanstaande is. Met de Birth-Watch geboortemelder heeft u 24/7 een digitale temperatuurbewaking van uw koe. U heeft altijd en overal inzicht in de status van uw koe middels de Birth-Watch app. U wordt ruimschoots voorafgaande aan de aanstaande geboorte middels een oproep op uw (mobiele) telefoon in kennis gesteld.

Ga naar productinformatie

Geboortemelder voor koeien - complete set

€1.000,00
 per 
Inclusief belasting
Verzendenberekend bij het afrekenen.
Op voorraad!

Beschrijving

De Birth-Watch geboortemelder draagt zorg voor een continue bewaking van uw koe om u tijdig te alarmeren als de bevalling aanstaande is. Met de Birth-Watch geboortemelder heeft u 24/7 een digitale temperatuurbewaking van uw koe. U heeft altijd en overal inzicht in de status van uw merrie middels de birth-watch app. U wordt ruimschoots voorafgaande aan de aanstaande geboorte middels een oproep op uw (mobiele) telefoon in kennis gesteld.

Deze complete set kunt u deze ook uitbreiden met een extra zender incl. tuigje in het geval dat u meerdere dieren gelijktijdig wilt bewaken. U kunt namelijk met één Birth-Watch account meerdere dieren gelijktijdig bewaken.

De bijbehorende abonnementskosten van €2,- per maand betaalt u slechts eenmalig per account onafhankelijk van het aantal zenders dat hieraan gekoppeld is.

24/7 controle

Met de Birth-Watch geboortemelder voor paarden of koeien heeft u 24/7 een digitale temperatuurbewaking van uw dier. U heeft altijd en overal inzicht in de status van uw merrie en of koe middels de Birth-Watch app. U wordt ruimschoots voorafgaande aan de aanstaande geboorte middels een oproep op uw (mobiele) telefoon in kennis gesteld. De geboortemelder bestaat uit een 3 tal producten, namelijk een zender, ontvanger en een bevestigingstuigje.

Waarom Birth-Watch?

Waarom Birth-Watch?

100% betrouwbaar

Unieke wijze waarop de metingen wordt gedaan, namelijk op basis van temperatuur wordt nauwkeurig en accuraat gemeten.

24/7 controle zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Dit geeft een eigenaar rust en tijd om andere dingen te kunnen gaan doen.

Alarm wordt gegeven ruim voorafgaand aan de geboorte van de koe (24 uur voor de bevalling begint).

Naast het melden van een bevalling, kan hiermee ook de temperatuur van de koe in de gaten worden gehouden i.v.m. ziekte.

De koe kan gemonitord worden overal ter wereld aan de hand van de app op je smartphone, tablet of pc.

Heeft u vragen?

Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina