Geboortemelder paarden
Geboortemelder paarden
Walsdame -Veulen Merle van de Maaskanthoeve 2020-1017.jpg

GEBOORTEMELDER VOOR

PAARDEN EN PONY'S

De Birth-Watch geboortemelder draagt zorg voor een continue bewaking van uw merrieom u tijdig te alarmeren als de bevalling aanstaande is. Met de Birth-Watch geboortemelderheeft u 24/7 een digitale temperatuurbewaking van uw merrie.U heeft altijd en overal inzicht in de status van uw merrie middels de birth-watch app. U wordt ruimschoots voorafgaande aan de aanstaande geboorte middels een oproep op uw (mobiele) telefoon in kennis gesteld.

PRODUCTEN

Sensor geboortemelder
receiver geboortemelder

DE ZENDER

De zender is het onderdeel dat circa elke 5 minuten de temperatuur van uw paard meet en draadloos verzend aan uw ontvanger (zie product "Ontvanger").De zender bestaat uit een flexibele sonde die in de vulva van de koe wordt aangebracht en bekabeld is aan een ronde behuizing (diameter circa 6 cm) waarin de software is bevestigd. De ronde vorm van de behuizing is compact en volledig afgerond zodat beschadiging aan uw koe nauwelijks mogelijk is.

 

Middels het bijgeleverde tuigje kunt u de zender zonder enige hinder op uw koe bevestigen.Het draadloze bereik van de zender is afhankelijk van de uw locatie, maar het gemiddelde bereik is ruim 500 meter. De zender kunt u inductief (draadloos) opladen, een oplader zit inbegrepen. De zender is zo ontwikkeld dat deze tegen alle weersomstandigheden bestendig is en daarom ook buiten gebruikt kan worden.

ONTVANGER

De "ontvanger" verzameld draadloos de gegevens van uw merrie. Deze ontvanger dient verbonden te zijn met netstroom en met het internet middels WiFi of eventueel met bekabeling. 

Via de ontvanger worden de gegevens van uw koe opgeslagen en zijn deze overal en altijd inzichtelijk via uw smartphone, tablet of computer.

Via de birth-watch applicatie kunt u overal 24/7 de gegevens van uw koe inzien en eventueel de instellingen wijzigen.

unnamed-2.png
vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png

Draadloos opladen

Lange afstand radio verbinding

Zeer nauwkeurige temperatuur sensor

Batterij met levensduur van 10 jaar

BEVESTIGINGSTUIGJE

Het bevestigingstuigje (tuigje) is speciaal ontwikkeld om de zender gemakkelijk op uw merrie te bevestigen.

 

Het tuigje is volledige instelbaar voor elk paard of pony en bestaat uit hoogwaardig materiaal en elastische delen, wat het comfort van uw merrie optimaliseert.

Eenvoudig aan te brengen en zeer makkelijk te reinigen.

Bevestigingstuigje
Image by Annika Treial

DE GEBOORTEMELDER VOOR

PAARDEN EN PONY'S